Skip to main content

Bullerskärmar

AQVIS Bullerskärmar

Vackrare och tystare
miljöer

Flexibla, miljövänliga och kostnadseffektiva. Det är ledorden för våra prisvinnande och unika bullerskärmar – utvecklade och tillverkade i Eskilstuna. Med mängder av installationer runt om i hela landet kan vi luta oss mot väldokumenterade resultat i såväl tester som på fältet. Förutom våra skärmar i HD-polyeten erbjuder vi även skärmar i trä och andra absorbenter.

Vårt utbud av bullerskärmar

AQVIS skärmar

i miljöspont

AQVIS infraskärmar

i miljöspont

Absorberande

träskärmar

Högabsorberande

bullerskärmar

Reflekterande

träskärmar

Tillfälliga

bullerskärmar

Hur kan vi hjälpa er?

Kontakta oss för mer information

 

Snabb och enkel montering

AQVIS bullerskärmar i HD-polyeten monteras på liknande sätt som vägräcken. Detta ger ett snabbt montage som samtidigt ger möjlighet till böljande former utan socklar eller trappningar.

 

Fantastisk ljudisolering

Monteringstekniken och det effektiva materialet ger en vägd ljudisolering som mer än väl uppfyller kraven för de allra flesta tillämpningar och situationer.

 

Miljövänliga

AQVIS bullerskärmar är tillverkad i sorterad returplast och är återvinningsbar. Växter trivs med att växa på materialet och klädd i grönska blir bullerskärmen integrerad i omgivningen. Materialet släpper inte heller ifrån sig kemikalier eller partiklar – åtminstone inte under de första 200 åren enligt forskningen!

Sparar tid och pengar

Den rationella byggtekniken, enkla monteringen, underhållsfriheten och beständigheten ger en helhetslösning som ekonomiskt blir mycket fördelaktig.

Smälter in i omgivningen

Tack vare den patenterade konstruktionen kan Aqvis bullerskärmar monteras i böljande former och ta upp nivåskillnader i både höjd- och sidled utan socklar som medför risk för glipor. Dessutom finns bullerskärmarna i flera färgval för att alltid kunna passa in i den befintliga miljön.

Klotterfria

Eftersom färg inte kan tränga in och förstöra HD-polyeten är Aqvis bullerskärmar otacksamma att klottra på och lätta att klottersanera utan giftiga kemikalier. En omgång med högtryckstvätten är allt som behövs för att återställa ytan. Eftersom skärmarna är helt okänsliga för fukt kan man även låta växter klättra på dem, vilket gör dem än mindre intressanta för klottrare.

Om Aqvis

AQVIS Miljsöpont har utvecklat flera olika grund- och monteringsmetoder anpassade till olika förutsättningar med bra referensobjekt. 1999 belönades AQVIS Miljsöpont med 1:a pris i industridesigntävlingen PLASTEN TUR OCH RETUR arrangerad av plastforskningsrådet och plastkretsen.

Kontakt

BEGÄR OFFERT

Kontakt

BEGÄR OFFERT